Forside
Profil
CVR skilte
Vægt tavler
WWW skilte
Bildekoration
Båd navneskilt
Farver/Fonte
Priser
Levering/betaling
Bestilling
Kontakt
 
Farver.
Vi har 9 standard farver som vi "altid" har på lager, herudover kan vi skaffe "alle" andre farver, dog mod et tillæg for specialfarve. Det koster lige knap 200kr at tage en specialfarve hjem, disse går ubeskåret til leverandøren til porto og ekspeditions gebyr mv. Guld og Sølv farverne da det er metalic farver. Så husk angivelse af farve.

Standardfarverne er:
Sort
Hvid Grå
Blå Gul Sølv
Grøn Rød Guld

Størrelse.
Husk at angive størrelsen på skiltet i cm. Gerne både højde og bredde, eller evt. kun eet af målene så sætter programmet selv det andet. Man kan også opgive f.eks. en højde på 5cm og maks. (eller min.) bredde på 50cm, så kan vi trække bredden sammen (strække den) til 50cm.

Bemærk iøvrigt at der kan være forskel på en skiltehøjde på f.eks. 5cm og en bogstavhøjde på 5cm. Skiltehøjden er den totale højde på skiltet, fra den øverste kant på de store bogstaver til den nederste kant på bogstaver som går under linien (j, g, p, q, y). Men hvis skiltet ikke har bogstaver som går under linien, vil skiltehøjden og bogstavhøjden ofte være ens. Da vores skilteprogram bruger skiltehøjden, er det normalt den vi regner med, hvis du ikke opgiver andet.
Da det er en rent mekanisk kniv som kører rundt og skærer bogstaverne fri, er der grænser for hvor små bogstaverne kan laves. Under 1-2cm (afh. af skrifttype) bliver det svært for kniven af skære bogstaverne pænt fri.

Fonte.
Vores skilteprogram bruger computerens fonte / skrifttyper, så vi kan lave skilte med "alle" fonte. Så husk at angive hvilken font der skal bruges til skiltet. Hvis vi ikke lige har den på "lager", kan den måske findes gratis på nettet, eller du kan maile den til os.

Det er dog ikke alle som er lige velegnet til skilte brug. F.eks. er en alm. type som "Times New Roman" ikke så velegnet til små skilte. Ved bogstavhøjder på ca. 2cm og derunder er der risiko for at de små "fødder" (seriffer) på bogstaverne vil drille, under fremstilling af skiltet og montering. Ligesom skråskrift typer (Script) kan have nogle meget tynde streger som kan drille meget (både under fremstilling og omntering), når bogstaverne bliver for små.

Hvis ikke andet er opgivet, bruges "Arial", da det er en god let læsbar font.

Anbefal Klik1Skilt.dk

Design:  Stella WEB design

chart.dk
chart.dk