Forside
Profil
CVR skilte
Vægt tavler
WWW skilte
Bildekoration
Båd navneskilt
Farver/Fonte
Priser
Levering/betaling
Bestilling
Kontakt
 
Profil.

Klik1Skilt er et lille mand-kone firma. Det blev startet på baggrund af at vi selv skulle bruge nogle skilte, og nok syntes at de etablerede skilte firmaer var lige dyre nok. Så udfra devicen om at "det kan vi gøre billigere selv" opstod Klik1Skilt.

Ideen er at mange skilte er ret enkle, så her indtaster folk selv oplysningerne om skiltet, her på hjemmesiden. Så sparer vi en del kundebesøg / telefontid på at spørge om det folk selv har tastet ind. Denne besparelse kommer så kunden tilgode via nogle billigere skilte.

Vi er selvfølgelig opmærksom på at mange folk er kritiske overfor at bestille varer på nettet. Derfor har vi tilmeldt os en uafhængig firmavurderings service, TrustPilot.dk, hvor vores kunder kan give os karakterer på forskellige områder. Det er for at vise at vi driver et ærligt firma, som ikke laver noget lusk med bestillingerne. Vi kan kun anbefale vores kunder, at de efter endt handel, går ind på TrustPilot.dk og laver en anmeldelse af Klik1Skilt.dk. Vi kan også finde på at sende en mail til folk med en reminder på om de har lyst til at skrive en anmeldelse.
Se anmeldernes kommentarer om os hos TrustPilot.dk

Vurdering på TrustPilot

Mange venlige hilsner
Finn L. Nielsen.

Anbefal Klik1Skilt.dk

Dagens rating hos FirmaCheck.dk er:

Design:  Stella WEB design

chart.dk
chart.dk